Johnny Gold

E-mailadres Afdrukken PDF

Johnny GoldSoort optreden: Tape Act
Genre: Allround Nederlandstalig Feest / Meezingers / 70's / 80's
Duur: 1 x 30 minuten of 4 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid: Afhankelijk van uw keuze Monitorset of A-Set tot 250 personen
Uitkoop:
Op aanvraag

 

 

Al vanaf 1997 kruipt de Brabantse zanger/entertainer Kees Verlee in de huid van zijn alter ego Johnny Gold, de eerste jaren samen met  Serge v Eck, waarmee hij het kolderieke zangduo Rob & John opstart . Met dit duo verwerft hij vooral op bedrijfsfeesten en de grote nederlandstalige festivals  zoals in Tilburg en Den Bosch grote bekendheid en het duurt dan ook niet zo heel lang voordat platenmaatschappij Berk Music  het tweetal in de gaten krijgt en een aantal singles van hun uitbrengt.

De nummers  - 1 keer in je leven – Als mn wijf verdwijnt – Ze roepen ho – Rode rozen medley – Dan zingen wij voor jou – belanden stuk voor stuk in de single mega top 100. Het duo wordt ongekend populair in Brabant, en vele radio en televisie optredens volgen.

Hoewel het duo natuurlijk blijft bestaan is er na overleg met de platenmaatschappij besloten om ook als solo artiest een plaatsje te verwerven in de nationale showbizz, het eerste wapenfeit is de single  - Ik kom wat lator - die in januari 2010 wordt uitgebracht , die gelijk al een feesthit van jewelste wordt en gelijk de single top 100 in knalt. Half Mei  2010  kwam de tweede solo cd single uit – in de manenschijn -  die inmiddels ook in de single top 100 heeft gestaan  en de tweede plaats in de feesttop 20 bereikte.

Gedreven, komisch, soms vertederend, denderd Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot sterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen !! Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

Johnny Gold  tapeact  1 x 35 min. Incl. monitorset excl. 6%btw, € 1395,- euro. 

Johnny Gold avondvullend  ( 4 x 30 min ) incl geluid tot 200 pers. € 1695,- euro  excl. 6% btw

Ook te boeken als Mega Meezing Spektakel Avondvullend ( 4,5 uur ) incl. drive In show en twee zangsets (alleen 70s & 80s en Nederlandstalig) incl. licht en geluid tot 200 pers excl. 6% btw, € 1795,- euro.